18. 09. 2013.

norveska.net

Blog se preselio na novu domenu - norveska.net. Seljakam se ja, pa može i blog. Kraće je, jednostavnije i bolje, premda mi se ne sviđa baš naj naj zbog net vršne domene, ali to je bilo najoptimalnije rješenje. Jedno od "pravila" što se tiče internet sajtova, što god činio, nikada, nikada, ali baš nikada ne mijenjaj domenu. E baš sam to učinio! Sjećam se da sam tako nekada mozgao oko promjene broja telefona, a na kraju ih mijenjam barem svake dvije godine. Mijenjaju se brojevi telefona, mijenjaju se čarape, frizure, žene, pa eto tako se mogu mijenjati i internet domene.

Stara domena norway točka vladimir gajić točka iz točka hr je zasigurno bila pamtljiva samo meni. U Hrvatskoj svaka njuška može dobiti jednu privatnu domenu i to u obliku imeprezime.iz.hr. To je ok za blog sa žaruljom, ali ovaj tematski je još ispred cijele te kobasice dobio i norway, pa je sve to skupa postalo zamršeno. A i nisam više u Hrvatskoj.

Dosta čujem pohvale vezano za tekstove i/li fotografije na blogu i onda sav procvjetam i šepurim se. Vjerujem da bi poneko spomenuo i nekom trećem taj moj blog, ali onda priča ide, e blog ti je na adresi norway točka vladimir nešto, nemam pojma. Ovako je čisto i jednostavno - norveska.net.