07. 10. 2013.

Krevet za krkana


Madrac, pokrivač, jastuk i tri palete. I eto ti kreveta. Eto ti sirotinjske varijante kreveta u bogatoj zemlji. Inače volim spavati na podu, a kako je pod malo hladnjikav rado se hvata kondenzacija ispod madraca i onda se stvaraju ona govna i sve skupa ode dovraga. Pomalo sam tražio krevet koji se ovdje može dobiti za dž, jer ljudi dijele kad kupuju novo, no rodila se ova ideja. Priznajem da nisam toliko genijalan i da sam naletio na netu na neki članak koji govori kakav se sve namještaj može napraviti od paleta.

Ideju sam podijelio sa neimenovanim junakom, a neimenovani junak danas je nažicao tri nove jednokratne palete u jednoj firmi. Ovim putem zahvaljujem junaku kao i firmi. Eto učinili smo dobro djelo. Palete koje bi nakon upotrebe završile na otpadu ili u nekoj peći, dobile su svoj dugotrajniji smisao postojanja. Osim u slučaju da ih moja masa uništi već prve noći.

Već hvalim ovaj svoj novi krevetac, a tek mi predstoji njegovo isprobavanje. Ako se sutra probudim kao prebijena mačka ima da završi na lomači. U prethodnom postu sam spominjao da bi mogao nabaviti i bračni krevet. Sad je dovoljno da nabavim još tri palete. A da mi je vidjeti onu koja će jednog dana htjeti spavati sa mnom na paletama...

Nego, nevezano za krevet, nekako sam sebi djelujem kao da sam počeo puno detalja pisati na blogu. Kao oni ovisnici na facebooku kad počnu tu sam, tamo sam, ovdje sam, češljam se, trepćem, dišem... Kad to počnem na blog stavljati odmah me prestanite čitati. Može? Odoh sad u krevet. A ne! Rano mi je još. Sačekat ću crtić pa onda idem. God natt!

Uf, nisam ovako krevet upicanio, ne pamtim...