30. 06. 2015.

Pa ti čuvaj životinje!

Jeeeeee!!! Dogodilo mi se nešto nevezano za posao o čemu mogu pisati na blogu. Al bolje bi bilo da se nije dogodilo.

Bolja polutka i ja zaputili smo se Zmajudijem na piknik. I kako to obično biva u divljini, nesretna životinja uzrokuje prometnu nezgodu. Upropastila nam piknik gotovo čim smo krenuli od kuće. Nekim ljudima istrči jelen, neki skrenu u stranu zbog zeca, vjeverice, psa ili mačke, a ja sam se sudario sa ogradom zbog - pauka! Da da, pauk mi istrčao na cestu...

Ma nije beštija istrčala na cestu, nego sam spazio nogonju kako korača po mojoj nozi, postavio mu ruku na koju se popeo te ga pružio boljoj polutci da ga izbaci van, ali mojih nekoliko sekundi nepažnje rezultiralo je Zmajudijevim milovanjem sa ogradom.


I nije to sve tako strašno, jer Zmajudijevi blatobrani ionako su ukrašeni hrđom, al pravi udarac na pravo mjesto rezultirao je potpunim uništenjem jedne felge.



No kasnije kad sam se vraćao sa zamjene gume, bilo mi je lakše kad sam uz cestu vidio jedan auto koji je naguzio neki drugi auto ispred sebe. Eto, neki su imali i gori dan. Baš me interesira koja je njemu životinja istrčala. Stidna uš?!