11. 06. 2015.

Zatvoriše mi tri brata!


Foto: jedna sestra tamo neka

I gdje sad brat da ode na kavu? Gdje?! Tre Brør jedina je dobra birtija gdje se moglo otići na kavu. Kad kažem jedina dobra, skoro da mogu reći i jedina, jer sve ostalo što se nudi u gradu su neki čudni lokalčići, u trgovačkom centru i tako još poneki. Ima jedan kafić koji nudi i noćnu zabavu, ali brate najsunčanijeg podneva unutra jedva vidiš s kim piješ kavu. To je mjesto za klinčadiju, a ne za mene, ne za brata koji korača u ozbiljnim godinama.

A ova trojica braće imali su idealnu lokaciju. Mali trgić koji je ljeti cijeli dan obasjan suncem. Ako ima sunca i ako ima ljeta. Mnoštvo ljudi prolazi, ali izgleda nedovoljno njih zasjedne kod braće tako da su imala negativnu isplativost. Šteta, stvarno šteta... Nadam se da će se pojaviti netko tko će ubrzo nastaviti njihov posao. Tri sestre? Ljeto tek stiže, valjda, treba imati lokaciju za popodnevno vikend puštanje mozga na pašu.

Dodatak: Minutu nakon objave teksta došla mi informacija od brata da je birtija otišla u stečaj i da je moguće da će već za vikend biti otvorena. Juhuuuuuuuuuuuuu!! :-)

Dodatak drugi: Jedno tri sata nakon objave, dolazi informacija da sutra otvaraju!
E tako stvari ovdje funkcioniraju.